galeriepjotr
logo galerie pjotr

Een selectie van kunstenaars die werk gexposeerd hebben in de galerie

Deze expositie bevat werken van Kunstenaars die eerder in de galerie zijn getoond.deze expositie is te bezoeken op afspraak van 15 november t.m 15 februari.

Expositie " Een keur van technieken ". 

In het museumkwartier waar de kunst een belangrijke plaats inneemt presenteert galerie Pjotr een aantal kunstenaars die allen academisch geschoold zijn en een meester zijn in de door hen gebruikte techniek.

De speciale wordt gevraagd voor de volgende kunstenaars :

Lei Hannen beheerst de keramiek op een zodanige wijze dat hij in de landen waar keramiek  op een hoog peil staat o.a. Japan en China werd uitgenodigd om de kneepje van zij bijzondere huid structuren uit te leggen.

Wim Lemmens is als geen ander instaat om de steen zo te bewerken dat door de spanning van de vlakken en lijnen prachtige abstracte vormen ontstaan.

T. Melih Gorgun geeft in zijn assemblages de beleving die hij waarneemt in de samenleving op een fantastische manier vorm.

Cor Rijken is in staat aan zijn aan abstracte beeldden een beleving te geven alsof de zwaarte en de hardheid van de materie  verdwijnt.

Iliev laat in zijn kleuren etsen de virtuoze mogelijkheden van deze techniek zien en geeft hierin zijn fantasie wereld vorm.

Feridun Ugur geeft kleur aan zijn bloemcreaties door te spelen met de penselen in fabuleuze aquareltechniek.

Henk Graat laat een van zijn was figuren  direct in brons gegoten  zien  waardoor de  directe beleving is waar te nemen.

Peter Verbraak werkt met verschillende materialen die een niet directe voor de hand liggende relatie vormen en daardoor een andere kijk geven op materiaal gebruik.


 • Lei Hannen » Click to zoom ->

  Lei Hannen

 • Wim Lemmens » Click to zoom ->

  Wim Lemmens

 • T.Melih Gorgun » Click to zoom ->

  T.Melih Gorgun

 • Cor Rijken » Click to zoom ->

  Cor Rijken

 • Ilieve » Click to zoom ->

  Ilieve

 • Henk Graat » Click to zoom ->

  Henk Graat

 • Peter Verbraak » Click to zoom ->

  Peter Verbraak

Kunstenaars

In de galerie zijn al velen exposities geweest. We hebben er een aantal op een rij gezet.
Op een rij...
Yoman productions